Roladki z cukinii nadziane białym serem i orzechami






Idealne na przekąskę między posiłkami. Orzechy sycą, twaróg dostarcza białka, pieprz pobudza metabolizm, a dzięki cukinii danie dostarcza 1 z 5 porcji warzyw.
Składniki:
1 żółta cukinia
2 duże garści orzechów ziemnych FELIX
100 g sera białego chudego
Oleju roślinny
Pieprz, bazylia

Przygotowanie:
Cukinię smażymy na odrobinie oleju roślinnego. Posypujemy bazylią i czekamy aż cukinia się zarumieni. Twaróg mieszamy z orzeszkami ziemnymi i przyprawiamy pieprzem. Nakładamy pastę na cukinię i zawijamy. Podajemy z chudym mięsem lub jako przekąskę między posiłkami.


Roladki z cukinii nadziane białym serem i orzechami







Popołudnie z Felixem

3 komentarze:

  1. What's up everybody, here every person is sharin these kinds of familiarity,
    thus it's pleasant tto read this website, and I used to pay a visit this website
    all tthe time.

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2014 Czarna wisienka , Blogger