niedziela, 6 listopada 2016

Pasta jajeczna z serem feta



Pyszna alternatywa dla typowej pasty jajecznej. Zdrowa, ciekawa i smaczna.
Zajadam się nią już od pewnego czasu. Z domowych chlebem razowym i świeżą natką pietruszki to poezja. 

Składniki:
3 jajka
1/3 kostki sera feta półtłustego
1 łyżka jogurtu naturalnego
Pieprz czarny

Przygotowanie:
Jajka gotujemy na twardo. Przelewamy zimną wodą i obieramy ze skorupki. 
Kroimy w drobną kosteczkę i łączymy z rozgniecionym serem feta. Łączymy z jogurtem naturalnym. Doprawiamy pieprzem. 






3 komentarze:

  1. Nigdy bym nie wpadł na takie połączenie ale wygląda rewelacyjnie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Smakuje rewelacyjnie :)

    OdpowiedzUsuń